Algemene informatie over het congres

Het congres is samengesteld in samenwerking met KNVvK en NVKL

Het congres is bestemd voor installateurs en technisch adviseurs, eigenaren of andere direct betrokkenen bij installaties in de gebouwde omgeving

Specialisten vertellen u precies wat er voor u van belang is en waar u als installateur rekening mee moet houden. En ze zullen de hoofd en bijzaken voor u van elkaar onderscheiden. Tegelijkertijd kunt u ook horen hoe u aan de nieuwe regelgeving kunt voldoen, zoals met energiezuinige oplossingen die ook ruimschoots aan bod komen.

Aanvullend op de wijzigingen in de wet- en regelgeving krijgt u inzicht in welke maatregelen u moet nemen en hoe u kunt u voldoen aan de nieuwe eisen.

Datum

Dinsdag 13 juni 2017

Locatie

Aeres Tech, Ede
Zandlaan 29, 6717 LN Ede [route]

Tarieven

Reguliere prijs: € 249
Abonnees van RCC Koude en Luchtbehandeling, Gawalo, InstallatieJournaal en Cobouw en leden van KNVvK, NVKL, STEK, Verac, Nekovri, UNETO-VNI en VLA ontvangen € 100 korting en betalen € 149 per persoon

Heeft u vragen?

Neem contact op met de Klantenservice van Vakmedianet:
Tel: 088 - 5840 888
E-mail: klantenservice@vakmedianet.nl

Betaling

1 week na het congres ontvangt u de factuur van Vakmedianet B.V. De factuur dient uiterlijk 14 dagen na ontvangst te worden voldaan. Indien uw organisatie met inkoopfacturen werkt dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Vakmedianet door te bellen naar T: 088-5840888 of door een email te sturen naar klantenservice@vakmedianet.nl.

Annuleringsvoowaarden

Tot vier weken voor aanvang van het congres kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het congres bent u 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het congres bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet.

Voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. van toepassing, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

Heeft u vragen over het congres? Neem contact met ons op

Voor inhoudelijke vragen over bijvoorbeeld het programma en prijzen kunt u terecht bij:
Astrid Brouwer, congresmanager RCC K&L
E: astridbrouwer@vakmedianet.nl
T: 06-48088065

Het congres wordt georganiseerd door Vakmedianet, uitgever van o.a. RCC K&L en Vakblad Warmtepompen.

Kom ook op 13 juni!

U krijgt op deze dag (nieuwe) inzichten op het gebied van koudemiddelen.

Het programma is opgezet voor:

- installateurs
- technisch adviseurs
- productspecialisten
- projectmanagers
- eindgebruikers
- ontwerpers

en elke professional die (in)direct te maken heeft met koude- en koeltechniek.

KOM MET KORTING!
Lezers van RCC K&L, InstallatieJournaal en Gawalo plus de leden van KNVvK, STEK, VLA, UNETO-VNI, NEKOVRI en VERAC ontvangen € 100,- korting!

ORGANISATIE

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.