Dit congres wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners


Daikin

Het grootste netwerk in Europa
Daikin Europe werd meer dan 45 jaar geleden in Europa opgericht en heeft daardoor de ervaring en het netwerk om innovatieve systemen voor verwarming en koeling te maken. We kennen de markt en we hebben de middelen om aan uw behoeften te voldoen. Met ons eigen Daikin European Development Centre en onze focus op energiezuinige oplossingen, kunnen we klimaatsystemen in Europa voor Europa maken.

Oplossingen voor elke klimaatbehoefte
Of het nu gaat om koelen, verwarmen, ventileren, vriezen, luchtgordijnen of intelligente besturingssystemen; Daikin heeft de ervaring én het grootste assortiment klimaatoplossingen voor alle omgevingen, afgestemd op uw behoeften en persoonlijke voorkeuren.

https://www.daikin.nl/nl_nl/installers.html


Westfalen Gassen Nederland

Westfalen is leverancier van industriële gassen, koudemiddelen en propaan.
Ons leveringsprogramma bevat honderden soorten industriële gassen, gasmengsels, levensmiddelengassen en koudemiddelen.

Van het perfecte gasmengsel voor iedere klus tot het specifieke gasmengsel speciaal afgestemd op uw eisen en wensen. Bij Westfalen bent u aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn altijd op zoek naar de juiste, innovatieve oplossing voor u. Door alle aanwezige kennis en kunde verschaffen wij u als klant een grote voorsprong op uw concurrent. Kortom voor elke toepassing hebben wij de juiste oplossing.

Nieuwsgierig geworden?
Neem een kijkje op onze website: www.westfalengassen.nl of neem voor een persoonlijk gesprek contact met ons op. Wij helpen u graag.

www.westfalengassen.nl


Energie Consult

Energie Consult Holland B.V. is een innovatieve certificatie- en keuringsinstelling.

Onze kernwaarden zijn daarbij:

BEVOEGD

 • Europese- en nationale keuringsinstelling voor drukapparatuur (nr. 1242)
 • Europese keuringsinstelling voor Lassers en Lasmethoden
 • F-gassen bedrijfscertificering
 • Verificatie instelling EU-ETS
 • EBPD keuringen

BETROKKEN

 • Onze inspecteurs zijn enthousiaste en betrokken specialisten die de praktijk en wetgeving weten te combineren.

FLEXIBEL

 • De inspecteurs zijn direct te benaderen voor planning en inhoudelijke vragen. Innovatieve ICT-toepassingen ondersteunen deze flexibiliteit

Energie Consult Holland B.V. maakt zich maatschappelijk verdienstelijk door kwalitatief hoogwaardige diensten te leveren op het gebied van energie, milieu en veiligheid. Binnen het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen worden deze diensten op een professionele wijze aangeboden en uitgevoerd, dus vakkundig, effectief en efficiënt.

Energie Consult Holland B.V. levert haar diensten met een positief onderscheidende prijs/kwaliteit verhouding. Door voortdurende verbetering van de kwaliteit van diensten en kwaliteitssysteem wordt een lange-termijn relatie nagestreefd met klanten, partners en medewerkers.

Lees meer informatie op:

www.energie-consult.nl/


Uniechemie

UNIECHEMIE is onderdeel van Beijer Ref Group en is een sterke en vooraanstaande onafhankelijke importeur/groothandel voor de sector koudetechniek en luchtbehandeling. Het producten- en dienstenpakket omvat nagenoeg geheel de behoefte van de installatiebedrijven in de sector.

De kennis die Uniechemie biedt komt voort uit ervaring en specialisme van onze enthousiaste medewerkers. De hoofdactiviteiten van Uniechemie zijn de levering van:

 • Componenten voor koel- en vriesinstallaties
 • Natuurlijke, synthetische en laag GWP koudemiddelen
 • Koudedragers
 • Compressorunits en warmtepompen voor alle gangbare koudemiddelen
 • Gereedschappen en serviceartikelen
 • Engineering

Componenten
Compressoren, verdampers, condensors, regelaars, vloeistofvaten, appendages, leidingcomponenten, isolatie. Alles wat u nodigt heeft voor koel- en vriesinstallaties. Ons complete assortiment is te vinden op www.uniechemie.nl

Koudedragers
Diverse koudedragers zoals propyleengrlycol, ethyleenglycol en Pekasol.

Koudemiddelen
Uniechemie heeft het meest uitgebreide assortiment koudemiddelen. Wij leveren in cilinders en in bulk. Tevens verzorgen wij voor u koudemiddelanalyse, olieanalyse, recycling en advies.

Compressorunits en warmtepompen
Standaard serie
UC 134 (R134a)
UC 449 (R449A)
UC 717 GREENLINE (NH3)
UC 717 ECO GREENLINE (NH3)
UC 744 GREENLINE (CO2)

Speciale units
Uiteraard bieden wij onze klanten maatwerk als zij daar om vragen. Wij hebben ervaring met industriële units, warmtepompen, subkritische en transkritische systemen en lage temperaturen.
Uniechemie – de échte specialist in unitbouw!

Gereedschappen en serviceartikelen
Diverse gereedschappen als snij- buiggereedschap, optrompsets, flaregereedschap, las-soldeerbenodigdjeden, lekdetectieapparatuur, vacuümmeters, manometersets, vacuümpompen, weegschalen, vulslangen en afpompunits.
Op onze website www.uniechemie.nl is meer informatie te vinden over ons uitgebreide assortiment.
U kunt ook bellen met 055-5334529.
Of e-mailen naar sales@uniechemie.nl

www.uniechemie.nl


ECR

ECR-Nederland BV is al 70 jaar een zeer sterke partner in de koudetechniek met een landelijke dekking.

ECR-Nederland heeft de kennis, ervaring en techniek gebundeld, waardoor wij u een dienstverlening over de volle breedte en diepte van elk koeltechnisch project kunnen bieden, binnen elk marktsegment. Een beetje vindingrijkheid in nauwe samenwerking met de installateur en onze technische specialisten, volstaan om de concepten in realiteit om te zetten. Als ervaren organisatie hebben we de technische support en de veelzijdigheid in huis en zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Bij ECR-Nederland kan iedere unit specifiek op maat worden gebouwd. Unitbouw is onze divisie waar de kennis is ondergebracht waarmee elk koeltechnisch project snel gerealiseerd kan worden. Samen met de installateur worden de units snel en vakkundig gerealiseerd. Dit biedt de installateur het voordeel van een snelle levering en weet hij zich verzekerd van een goede begeleiding in het verdere traject. ECR-Unitbouw gaat hier heel ver in, niets is ons te moeilijk. Koudemiddelen zoals R1234ze, R23, R508B, NH3, CO2, R290, diverse koudedragers zoals Freezium, Zitrec, industriële units, subkritisch, transkritisch, temperaturen lager dan -80 0C, … het zit bij ons allemaal in de vingers. ECR maakt alles koud. Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van optimale, energiezuinige en ‘groene units’ en wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Daarom zijn wij: ‘uw innovatieve koudespecialist!‘

http://www.ecr-nederland.nl/nl


Climalife Dehon

Climalife, een belangrijke speler op het gebied van energieprestatie
Al een eeuw lang is Climalife de Europese specialist bij uitstek voor koudemiddelen, bestemd voor de sectoren koeling en klimaatbeheersing. Haar dynamiek en engagement op het gebied van kwaliteit en milieubehoud hebben er ook voor gezorgd dat het bedrijf nu over een bijzonder vooruitstrevende expertise op het gebied van verwarming en hernieuwbare energie beschikt.

Meer dan 250 medewerkers delen met u hun kennis van de energiemarkten, de handel (supermarkten, buurtwinkels,...), individuele en gemeenschappelijke woningen en de tertiaire sector (kantoren, ziekenhuizen, luchthavens,...).

Zij beantwoorden aan uw behoeften dankzij series producten en diensten die aan elk systeem zijn aangepast:
• Koudemiddelen • Koudedragers / warmtedragers • Oliën • Materiaal • Reiniging • Soldeermiddelen • Analyses • Prestaties/Engineering

Bovendien kan Climalife steunen op de structuur van de Dehon Groep, een belangrijke speler in de prestatiechemie, om vernieuwende oplossingen samen te stellen en specifieke partnerschappen te ontwikkelen met producenten, fabrikanten/constructeurs, industriëlen en distributeurs.

Vernieuwende diensten die zijn ontwikkeld voor de veiligheid en het milieu, regelmatige technische en reglementaire informatie en hoogwaardige hulpmiddelen vullen deze globale productserie aan.

Climalife biedt zijn producten en diensten wereldwijd aan via een internationaal distributienetwerk van 13 filialen (Duitsland, België, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Hongarije, Zwitserland, Scandinavië, Italië, Rusland, Panama, Roemenië), lokale vertegenwoordigers (India, China, Singapore, Maleisië) en een exportfiliaal, Galco-Climalife, voor de rest van de wereld.

 

http://nl.climalife.dehon.com/

Kom ook op 12 juni!

U krijgt op deze dag (nieuwe) inzichten op het gebied van koudemiddelen.

Het programma is opgezet voor:

- installateurs
- technisch adviseurs
- productspecialisten
- projectmanagers
- eindgebruikers
- ontwerpers

en elke professional die (in)direct te maken heeft met koude- en koeltechniek.

KOM MET KORTING!
Lezers van RCC K&L, Gawalo en Warmtepompen plus de leden van KNVvK ontvangen ruim € 119,- korting!

ORGANISATIE

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.