Sprekers

Ruud van Dissel

Ruud van Dissel

Ruud van Dissel, Managing Director van Bitzer Benelux.

 
Henk Jan Steenman

Henk Jan Steenman

Henk Jan Steenman is koudemiddelspecialist bij Westfalen Gassen Nederland en heeft in zijn functie dagelijks te maken met de gevolgen van de HFK-afbouw. Als geen ander is hij daarom ingevoerd met de huidige ontwikkelingen en met wat de sector nog te wachten staat. Ook heeft hij vanuit zijn bedrijf een goed overzicht van wat er in het buitenland op dit vlak gebeurt.

 
Harald van der Bol

Harald van der Bol

Namens Rijkswaterstaat betrokken bij de regelgeving rond de afbouw van HFK’s.

 
Lieke Koets

Lieke Koets

Koets is ruim 20 jaar werkzaam bij Energie Consult en houdt zich als hoger veiligheidskundige bezig met milieu- en veiligheidsvraagstukken. Ze is auteur van het Arbeidsmiddelenblad AI35 (drukapparatuur) en is als deskundige betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe PGS13:2018. Naast haar baan bij Energie Consult is Koets docent aan de Hogeschool Utrecht, waar ze lessen verzorgt over de wet- en regelgeving omtrent drukapparatuur.

 
Frank van de Geijn

Frank van de Geijn

Wageningen UR Van de Geijn is deskundige in bewaartechnologie gebruikt in de AGF, waaronder koelsystemen. Hij heeft een goed overzicht over welke systemen geschikt zijn voor de diverse toepassingen in AGF.

 
Armand Schreurs

Armand Schreurs

De Belgische journalist, radio- en tv-commentator Armand Schreurs brengt een satirisch poppencabaret, waarbij de moppen à la minuut gemaakt worden. Als observator woont hij meetings bij en geeft hij hoogst onbetrouwbare samenvattingen van het gebeuren. Hij is een veelgevraagd kroniekschrijver, zo schreef hij 10 jaar voor het Ajax Magazine, tegenwoordig schrijft hij voor Het Belang van Limburg en Cyclosprint.

 
Henk Kranenberg

Henk Kranenberg

Henk Kranenberg is werkzaam als senior manager bij het Environment Research Center van Daikin Europe. Hier is hij betrokken bij een breed spectrum aan onwikkelingen in de markt alsmede wet- en regelgeving. Na werkzaam te zijn geweest in diverse branches heeft hij sinds 2007 leiding gegeven aan Daikin Netherlands BV en is eind 2012 overgestapt naar het Environment Research Center van Daikin Europe. Henk zal met name ingaan op de veranderingen die op de binnen klimaat sector afkomen. Niet alleen installateurs krijgen met andere koudemiddelen te maken, ook eigenaren en gebruikers van klimaat installaties worden in verwarring gebracht. Voor iedereen belangrijk om de rust terug te laten keren op basis van heldere feiten.

 
Harald Conrad, Westfalen

Harald Conrad, Westfalen

Harald Conrad is technisch specialist koudemiddelen bij Westfalen AG koudemiddelen. Hij is Duits en zal zijn presentatie ook in het Duits houden.

 
Jobèrt Peeters, Energie Consult

Jobèrt Peeters, Energie Consult

Peeters is 13 jaar werkzaam bij Energie Consult en houd zich als senior adviseur/inspecteur bezig met inspectiewerk voor drukapparatuur. Daarnaast geeft hij trainingen aan personen die zich bezig houden met het ontwerpen, ontwikkelen, in bedrijfstellen en onderhouden van koelinstallaties en is hij beheerder van de website www.persproef.nl.

 
Chris van der Lande, Uniechemie

Chris van der Lande, Uniechemie

Chris van der Lande is de koudemiddelenspecialist van Uniechemie. Hij is decennialang betrokken bij alle facetten van koudemiddelen en weet als geen ander wat er op dit gebied gaande is.

 
Michel Berger, ECR

Michel Berger, ECR

Manager engineering unitbouw en innovatie. Bij ECR worden al lange tijd units gebouwd; die worden allemaal ontworpen door Michel Berger. Het gaat vaak om innovatieve oplossingen die nodig zijn om aan specifieke vragen te kunnen voldoen. Als geen ander weet Berger dat voor elkaar te krijgen. Graag deelt hij zijn ervaringen vooral ten aanzien van oplossingen die de markt vraagt bij de overstap op natuurlijke koudemiddelen.

 
John Fischer, Climalife

John Fischer, Climalife

John Fischer is al sinds 1989 werkzaam als account manager in de koudetechniek. Begonnen bij Frigopol, een Oostenrijkse Compressorfabrikant. Daarna in 1995 overgestapt naar de firma Hagros een koeltechnische groothandel waar hij het filiaal in Lochem (dit is later ECR Deventer geworden) heeft opgezet en een tijdlang gerund heeft. Vanaf 2002 werkzaam bij de firma Climalife, diet destijds nog Dehon service Nederland heette. In oktober zal hij de pensioengerechtigde leeftijd bereiken.

 

Kom ook op 12 juni!

U krijgt op deze dag (nieuwe) inzichten op het gebied van koudemiddelen.

Het programma is opgezet voor:

- installateurs
- technisch adviseurs
- productspecialisten
- projectmanagers
- eindgebruikers
- ontwerpers

en elke professional die (in)direct te maken heeft met koude- en koeltechniek.

KOM MET KORTING!
Lezers van RCC K&L, Gawalo en Warmtepompen plus de leden van KNVvK ontvangen ruim € 119,- korting!

ORGANISATIE

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.