Sprekers

Jenny van de Bovenkamp

Jenny van de Bovenkamp

Jenny van de Bovenkamp is directeur van Aeres Tech en heet u als gastvrouw van het congres van harte welkom. Areas Tech is een belangrijk opleidingscentrum in de koudetechniek en sluit daarmee als locatie naadloos aan op het onderwerp van het congres.

 
Claudia Reiner

Claudia Reiner

Claudia Reiner is vicevoorzitterschap van UNETO-VNI en directeur van installatiebedrijf Caris & Reiner en de dagvoorzitter van het congres. Ze is met haar van oorsprong commerciële achtergrond een bevlogen ondernemer en bestuurder in de technische installatiebranche. Zij is een warm pleitbezorger voor de omslag naar duurzame energie. Dat blijft niet beperkt tot woorden, want haar installatiebedrijf past deze technieken veelvuldig toe in de dagelijkse praktijk. Claudia Reiner is de winnares van de ABN AMRO Duurzame 50. De Duurzame 50 wordt uitgereikt aan de persoon die over genoeg daadkracht, charisma, contacten en visie beschikt om de gebouwde omgeving te verduurzamen.

 
Henk Jan Steenman

Henk Jan Steenman

Henk Jan Steenman is koudemiddelspecialist bij Westfalen Gassen Nederland BV.

 
Ruud van Dissel

Ruud van Dissel

Ruud van Dissel, Managing Director van Bitzer Benelux.

 
Peter Staal

Peter Staal

Peter Staal is landenmanager Nederland & Vlaanderen bij Advansor.

 
Rene van Gerwen

Rene van Gerwen

René van Gerwen, lid van het Bestuur van de KNVvK.

 
Harald Conrad

Harald Conrad

Harald Conrad is technisch specialist koudemiddelen bij Westfalen AG koudemiddelen.

 
Chris van der Lande

Chris van der Lande

Chris van der Lande is managing director bij Uniechemie.

 
Reind-Jan Westerveld

Reind-Jan Westerveld

Reind-Jan Westerveld is senior adviseur/inspecteur bij Energie Consult Holland B.V.

 
Kees Oostrum

Kees Oostrum

Kees Oostrum, is trainer & consultant.

 
Harry Piekema

Harry Piekema

De voormalige supermarktmanager meneer Van Dalen uit de Albert Heijn-reclame, Harry Piekema, neemt de slotsessie van het congres voor zijn rekening. Piekema is een veelzijdig man. Hij is acteur, tourt het land door met een eigen theatervoorstelling en werkt als communicatietrainer en -adviseur. Voor het congres heeft Piekema een voorstelling samengesteld waarin zijn veelzijdigheid samenkomt. En dat koppelt hij aan het thema koudemiddelen. Zijn rol als supermarktmanager is het uitgangspunt. Daarmee wist Piekema klanten aan Albert Heijn te binden door de grootgrutter als betrouwbaar en klantvriendelijk te positioneren. Op het congres laat Piekema zien hoe u dat zelf kunt aanpakken. Om een klant met u in zee te laten gaan is namelijk meer nodig dan een fantastisch voorstel voor een klimaatvriendelijke koelinstallatie.   

 

Kom ook op 13 juni!

U krijgt op deze dag (nieuwe) inzichten op het gebied van koudemiddelen.

Het programma is opgezet voor:

- installateurs
- technisch adviseurs
- productspecialisten
- projectmanagers
- eindgebruikers
- ontwerpers

en elke professional die (in)direct te maken heeft met koude- en koeltechniek.

KOM MET KORTING!
Lezers van RCC K&L, InstallatieJournaal en Gawalo plus de leden van KNVvK, STEK, VLA, UNETO-VNI, NEKOVRI en VERAC ontvangen € 100,- korting!

ORGANISATIE

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.